Agenda

Er is altijd wat te beleven bij het Werkspoorkwartier! Check hier de laatste agendapunten. Nieuwsberichten, evenementen en gebiedsbijeenkomsten worden hier uitgebreid uitgelicht. Agendapunt gemist? Kijk dan in ons archief en zie wat er allemaal al voorbij gekomen is in het Werkspoorkwartier. 

FRIS - de leukste closet sale van Utrecht

03-02-2019

Met Fris dragen wij bij aan een langere levenscyclus van kleding en ook meer bewustzijn op het gebied van duurzaam consumeren, zowel tweedehands als nieuw. Consumeren zonder nare luchtjes dus. Wel zo Fris. Op een Fris-markt zijn er meer dan 50 verkopers die hun mooiste, met liefde gedragen items, doorverkopen.

  • #Evenementen
Lees meer

Werkspoor Kwartaal winter 2019

06-02-2019

Tijdens het Werkspoor Kwartaal wordt iedereen die geïnteresseerd is weer bijgepraat over de ontwikkelingen op het terrein. 

  • #Gebiedsbijeenkomsten
Lees meer

Workshop | Geometric Wall Art

09-02-2019

Bij het Hof van Cartesius maak jij tijdens deze workshop prachtige kunstwerken met hout.

  • #Evenementen
Lees meer

Koekoek 030 Festival

23-02-2019

Elke zaterdag en zondag in januari, februari en maart verrast het festival haar bezoekers door hem mee te voeren door de stad naar bijzondere plekjes in alle uithoeken van Utrecht.

  • #Evenementen
Lees meer

Plantenruilmarkt

21-04-2019

Kom ruilen, koop een stekje en krijg tips over het overpotten en stekken van je favoriete kamerplant tijdens de gratis plantenruilmarkt.

  • #Evenementen
Lees meer