Werkgroep Cultuur & Erfgoed

BKC | Werkgroep Cultuur en Erfgoed
Binnen de Bedrijvenkring Cartesiusweg zijn verschillende werkgroepen actief. Zij zetten zich in voor een specifieke onderwerpen ter verbetering van het Werkspoorkwartier. Een ervan is de - tijdelijke - werkgroep Cultuur en Erfgoed.


De werkgroep Cultuur en Erfgoed is in het leven geroepen als onderdeel van HUB-IN en richt zich op tijdelijke projecten die een bijdrage kunnen leveren aan het aantrekkelijk en beter beleefbaar maken van Werkspoorkwartier voor bezoekers én de mensen die er werken. Vanuit HUB-IN zet gemeente Utrecht in samenwerking met Bedrijvenkring Cartesiusweg een open call uit onder kunstenaars en creatieve makers in Werkspoorkwartier. Deze oproep bouwt voort op eerdere interventies zoals het gebiedskaartje en de audiotour van Werkspoorkwartier en ondersteunt het gebied bij de transformatie naar een creatief, verbonden en levendig stedelijk landschap.

De praktische uitvoering van de open call is belegd bij de Werkgroep Cultuur en Erfgoed met vertegenwoordigers uit het gebied: Gabrielle Muris, Charlotte Ernst en Pim Tieland. 
Voorzitter van de werkgroep - Gabrielle Muris. 

Terug naar WIE IS WIE