Bedrijvenkring Cartesiusweg

Bedrijvenkring Cartesiusweg
Het Cartesiusgebied heeft een actieve ondernemersvereniging: Bedrijvenkring Cartesiusweg (BKC). Met meer dan honderd leden behartigt de vereniging de belangen van ondernemers en pandeigenaren die in het gebied gevestigd zijn. Deze belangen gaan o.a. over goede bereikbaarheid en verkeersdoorstroming, goede concurrentiepositie en gunstig vestigingsklimaat, maar ook over goede samenwerking tussen ondernemers onderling en het versterken van die netwerken. Bij grote veranderingen zoals de transformatie van het Werkspoorkwartier, de Stadsboulevard en de ontwikkeling van een woonwijk in de Cartesiusdriehoek, is de BKC gesprekspartner voor overheden en andere belangrijke stakeholders. Maak kennis met de bestuursleden van de BKC. 

 

Ben jij al lid van de Bedrijvenkring Cartesius?
Meebeslissen over de toekomst van het Werkspoorkwartier én je buren ontmoeten tijdens een lekker etentje? Dat kan! Door lid te worden van de BKC kun je je stem laten horen en meebeslissen over de toekomst van ons bedrijventerrein. Daarnaast is er twee keer per jaar - na de kwartaalbijeenkomst - een gratis diner waarop je je mede ondernemers uit het gebied ontmoet én kunt stemmen over de besteding van het beschikbare budget uit het Ondernemersfonds Utrecht. 

Dus ben je ondernemer of pandeigenaar in het Werkspoorkwartier? Word lid, laat je horen, eet mee, ontmoet je buren en mis helemaal niets. Het lidmaatschap is vooralsnog gratis. 
Ook lid worden? Meld je aan via het secretariaat.  

 

 

 

De bestuursleden van de BKC stellen zich graag aan je voor: 

Paul de Brabander

Paul de Brabander

Paul zit met zijn bedrijf dB's in het deelgebied Cartesiusdriehoek en is voorzitter van het bestuur. Ook houdt zich binnen het bestuur bezig met thema's Bereikbaarheid en Parkeren. "Mijn doel als bestuurslid is het verbinden van de vele soms totaal verschillende bedrijven, zodat samenwerkingsverbanden makkelijker tot stand komen." 

foto Bob

Bob Scherrenberg

Bob, eigenaar van de Werkspoorkathedraal, -fabriek en de Machinerie, neemt binnen het bestuur het thema Veiligheid op zich. "Ik ben het aanspreekpunt voor werkgroep KVO en maakt me hard voor een Schoon, Heel en Veilig bedrijventerrein". 

Foto Bianca

Bianca Ernst

Bianca, van 't Hof van Cartesius, houdt zich binnen het bestuur bezig met de transitie en toekomst van het bedrijventerrein. "Er gebeuren zo veel mooie en vernieuwende dingen in het Werkspoorkwartier. Dat is iets waar we trots op mogen zijn! Het is nu tijd om niet achterover te gaan leunen maar juist met deze successen in de rug extra sprongen vooruit te maken." 

Mehmet goed

Mehmet Eroglu

Mehmet is penningmeester van de Bedrijvenkring Cartesiusweg. "Met veel plezier zorg ik ervoor dat achter de schermen de administratie gestroomlijnd en op orde is."  

Lees hier ook het interview met Mehmet.