Over Werkspoor

Werkspoorfabriek bijna klaar

19 mrt 2019

Met trots presenteert De Stadstuin dit jaar een gloednieuwe locatie aan de Schaverijstraat Utrecht.

De Werkspoorfabriek is een imposante loods van 175 meter lang. Het pand geeft op de Stadstuin verdieping ruimte voor 35 huurders die zich binnen de maak-en creatieve industrie bevinden. Deze nieuwe locatie is ontworpen en vormgegeven met als doel dat de huurders elkaar makkelijker kunnen ontmoeten.

Er wordt veel gebruik gemaakt van glaswanden en het aanbod in de programmering zal zorgen voor assertieve samenwerkingen en groei binnen de gevestigde bedrijven.

Op dit moment is de prognose dat De Stadstuin Werkspoorfabriek haar deuren in Juni 2019 zal openen. Er wordt hard gewerkt aan de modulaire constructie waar de 2500m2 kantoorruimtes uit gaan bestaan. Naast de kantoorruimtes wordt er ook een skybox (100m2) en een event space (300m2) gerealiseerd die afgehuurd kunnen worden voor (eigen) evenementen.

Op zondag 14 april zal de Werkspoorfabriek deelnemen aan Culturele Zondag Go West en alvast een sneak preview geven van de nieuwe locatie.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus mocht je de toekomst van jouw bedrijf willen realiseren in De Stadstuin Werkspoorfabriek, neem contact op met josje@destadstuin.nl

 Werkspoorfabriek5

Terug naar Over Werkspoor