Over Werkspoor

Werkspoorboekje: praktische reisgids voor ondernemers

11 jun 2021

In het Werkspoorkwartier hebben veel creatieve en circulaire ondernemers een plek gevonden, in de gebouwen van Het Hof van Cartesius, de Werkspoorfabriek, bij de Nijverheid, in de Havenloods en elders. Voor ondernemers die meer houvast zoeken in deze roerige tijd is het Werkspoorboekje ontwikkeld.

Het Werkspoorboekje is een praktische reisgids voor ondernemers. Je ziet welke stations je al bent gepasseerd en bepaalt welke stations je nog wilt passeren. Er komen daarbij kansen en vragen aan het licht, denk aan: Wat kan ik betekenen voor mijn klanten? Met wie kan ik het beste samenwerken? Wat is mijn verdienmodel precies?

Wil je je reis als ondernemers uitstippelen? Download het Werkspoorboekje via: https://hkux.nl/Werkspoorboekje. Fysieke exemplaren liggen bij de Het Hof van Cartesius, Stadstuin-Werkspoorfabriek en de Havenloods. Vragen over het Werkspoorboekje kan je stellen via: Centrumondernemerschap@hku.nl

Het Werkspoorboekje is ontwikkeld door Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) in samenwerking met ondernemers uit het Werkspoorkwartier. Met het insturen van (foto’s van) je ingevulde Werkspoorboekje draag je bij aan onderzoek naar creatieve ondernemers. De uitkomsten ondersteunen de ontwikkeling van workshops en lessen over ondernemerschap.

 

Terug naar Over Werkspoor