Over Werkspoor

Stadstuin bijna open!

25 jun 2019

Al 2 jaar zijn de broers Wiersma, oprichters van De Stadstuin, bezig met hun eerste vaste vestiging van De Stadstuin in de Werkspoorfabriek, in augustus gaan de deuren dan daadwerkelijk open en kunnen de huurders intrekken. Op de begane grond in de brouwerij van De Leckere gevestigd, maar daarboven heeft De Stadstuin ruimte gemaakt voor ongeveer 35 huurders in de maak-en creatieve industrie. 

Deze nieuwe locatie is ontworpen en vormgegeven met als doel dat de huurders elkaar makkelijker kunnen ontmoeten. Er wordt veel gebruik gemaakt van glaswanden en het aanbod in de programmering zal zorgen voor assertieve samenwerkingen en groei binnen de gevestigde bedrijven.

Er is hard gewerkt aan de modulaire constructie waar de 2500m2 kantoorruimtes uit gaan bestaan. Naast de kantoorruimtes wordt er ook een skybox (100m2) en een event space (300m2) gerealiseerd die afgehuurd kunnen worden voor (eigen) evenementen.

Edo vertelde een enthousiast verhaal tijdens het Lente Werkspoorkwartaal en geinteresseerden konden via het proeflokaal van De Leckere een kijkje nemen in de nieuwe kantoorpanden. 

 

 

Terug naar Over Werkspoor