Over Werkspoor

Rechtstreex van de Boer in het Werkspoorkwartier

22 apr 2024

Mooi nieuws! Op 25 april opent Rechtstreex | van de boer in het Werkspoorkwartier bij Het Hof van Cartesius! Een wijkpunt waar je seizoensproducten van lokale voedselmakers kunt bestellen. Ter gelegenheid van de opening organiseren zij op 25 april en 2 mei tussen 16:00 en 19:00 een proeverij waarbij buurtgenoten kennis kunnen maken met het assortiment.

Wijkchef Joëlle Baijer: "In mijn dagelijks leven zet ik mij in voor groene buurten en het verbeteren van de relatie tussen mens en natuur bij Guerrilla Gardeners en Symbiode Studio. Rechstreex draagt bij aan deze misse! Voor mij is lokaal eten een leefstijl die dieper gaat dan alleen de keuken. Het is een manier om me te verbinden met mijn omgeving en om te leven met het ritme van de seizoenen. Ik zie lokaal eten ook als een krachtig middel om biodiversiteit te bevorderen.
Ik geloof in de kracht van lokale gemeenschappen en de impact van bewuste keuzes. En eten is iets wat we allemaal elke dag doen. Dus samen kunnen we positieve verandering creëren, stap voor stap, maaltijd voor maaltijd in de richting van een meer veerkrachtige en evenwichtige wereld."

Heb je interesse of wil je bestellen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via Rechtstreex Werkspoorkwartier zodat je wekelijks het actuele assortiment met seizoensproducten en de bestel link ontvangt.

Gewoon even komen buurten op donderdag tussen 16:00 en 19:00 kan natuurlijk ook! Je vindt Rechstreex Werkspoorkwartier bij het Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 84 in het kantoor van Guerrilla Gardeners (tegenover de boomtoren).

 

Terug naar Over Werkspoor