Gebiedsbijeenkomsten

Werkspoor Kwartaal winter 2019

06-02-2019

Op 6 februari is het weer tijd voor een Werkspoor Kwartaal. 

De locatie en onderwerpen voor deze editie wordt later bekend gemaakt, maar blokkeer de datum vast in je agenda.

Wil je de uitnodiging per mail ontvangen? Schrijf je dan hier in en ontvang meteen de nieuwsbrieven over het Werkspoorkwartier. 


WAT IS HET WERKSPOORKWARTAAL?

Het Werkspoorkwartier en omgeving is flink in ontwikkeling: de transformatie van het gebied wordt nu echt zichtbaar: nieuwe entrees, recreatieve paden, de haven en openbare ruimte van de Werkspoorkathedraal, en de ontwikkeling van de Cartesius Driehoek.

Om iedereen goed op de hoogte te houden is in 2016 het Werkspoor Kwartaal in het leven geroepen: een informele bijeenkomst die een combinatie is van een informatieavond, een borrel en de ouderwetse Cartesius Tafel. Het kwartaal is een initiatief van de Bedrijvenkring Cartesiusweg en de gemeente Utrecht, gefaciliteerd door de Vriendinnen van Cartesius.

De Bedrijvenkring en de gemeente zijn dan ook altijd aanwezig en zorgen voor updates over verschillende fysieke ontwikkelingen. Daarnaast is er ruimte voor iedereen die dat wil om een eigen bijdrage te leveren. ben je van plan om je pand op te knappen? Hekken te verwijderen? Deel het bij het Werkspoor Kwartaal.

Verslagen van eerdere edities via de website van de Vriendinnen van Cartesius na te lezen. 

 

Foto: Aad van Vliet CC by NC

  • #Gebiedsbijeenkomsten
Terug naar agenda