Evenementen

Recyclesint speelgoedruilmarkt

23-11-2018

We maken er deze avond een heus feestje van voor de ouders/verzorgers in deze toch al drukke tijd! Want je kan niet alleen komen ruilen, maar we hebben ook nog wat andere leuke dingen voor jullie in petto!

Allereerst is het volgende belangrijk om in je agenda te zetten:
Inleverdag speelgoed: 21 november van 18.00 tot 20.30. Inleveren van speelgoed om te ruilen kan alleen op dit moment, omdat we verwachten dat het erg druk gaat worden (gezien de interesse nu al). We willen het optimale uit de avond halen, dus al van te voren van alles klaar hebben liggen. 

Kan je echt niet op 21 november, dan kan je op 23 november tussen 18.00 & 19.00 uur je spullen in komen leveren. Om de drukte te vermijden, adviseren we om 21 november op de inleveravond te komen. 

Verder hebben we een leuk programma tot 23.00 uur opgezet met o.a.:

- Ruilmarkt (tot 21.00)
- Duurzame inpak-tafel
- Dicht & Schrijf station
- Stoelmassages
- Muziek
- Drankje & Hapje

Praktische info:

Tijdens de inlever-avond kan je speelgoed wat je wil ruilen inleveren. Het wordt door de organisatie/vrijwilligers bekeken en in categorieën verdeeld, waar er een punt naar waarde aan wordt gekoppeld zoals;

1 punt: tot € 5,00
2 punt: tot € 15,00
3 punt tot € 25,00
4 punten vanaf € 25,00

Speelgoed wat wordt ingeleverd kan niet meer terug worden opgehaald na de ruilmarkt. Speelgoed wat over blijft na de ruilmarkt, wordt na afloop aan een goed doel gedoneerd.
Tijdens de ruilavond kan je deze punten gebruiken om te ruilen tegen ander speelgoed. Kosten: We vragen een kleine bijdrage bij entree van de ruilmarkt van €2,00. Drankjes, hapjes en sommige overige activiteiten zijn voor eigen rekening.

  • #Evenementen
Terug naar agenda