Evenementen

Culturele Zondag Utrecht Digitaal

04-11-2018

Samen met Impakt en Culturele Zondagen introduceert SETUP de jonge Utrechtse e-culture sector. Maak kennis met trends, projecten, achtergronden en de geschiedenis van de digitale cultuur. Utrechtse organisaties, kunstenaars en opleidingen openen hun deuren en presenteren diverse interessante en belangrijke projecten met onderwerpen die op dit moment in de samenleving spelen.

Verwacht mixed-media installaties, virtual reality, interactieve games, multimediale voorstellingen, verrassende lezingen en presentaties van digitale vormgevers, uitvinders en kunstenaars. SETUP doet met maar liefst vier projecten mee, op wel zes locaties!

Expositie Installation 48 | Domplein, Domtoren & De Nijverheid
SETUP en oneseconds presenteren in de schitterende Michaëlskapel van de Domtoren de vier nieuwe interactieve installaties van het project Installation48. Over algoritmes, internetcultuur en nieuwe vormen van verhalen vertellen. Ga de onverwachte interactie met deze werken aan en ontdek de artistieke kant van nieuwe technologie. Eén installatie vind je bij De Nijverheid, twee werken vind je in de Michaëlskapel van de Domtoren en het vierde werk staat op het Domplein.

Lees er hier meer over!

 

 

  • #Evenementen
Terug naar agenda