Evenementen

Culture Zondag bij De Nijverheid

04-11-2018

Ons café is de hele dag geopend, op de (kunst)kade kun je nog volop genieten van het herfstzonnetje (dat hopen we dan) en anders zorgen we gewoon voor een mooi vuurtje om je aan te warmen! Komende Culturele Zondag - Utrecht Digitaal nemen Pelle Schilling en Fred de Jongh de loods over met een audiovisueel spektakel van laslicht, vonken en pixels. Klik op de afbeelding en bekijk alvast de trailer, maar eigenlijk wil je dit gewoon in het echt zien.

ScreenShot054

HET PROGRAMMA
Expositie Installation48 - Pelle Schilling en Fred de Jongh in de loods:
Laslicht, vonken en pixels. Kom langs en laat je overdonderen door een audiovisueel spektakel dat ver buiten de lijnen van digitale cultuur kleurt. SETUP | MediaLab Utrecht & oneseconds
Performances van Pelle en Fred om:
13.00, 13.45, 14.30, 15.30, 16.15, 17.00.

Measuring Movement - Bart Schalekamp in EXboot
In deze installatie laat Bart Schalekamp machines spelen met het lint van een rolmaat. De linten dansen in een eigen ritme en lijken zich niks aan te trekken van de consequent draaiende machines. 

Experimental Video Art - Studenten van HKU - Image and Media Technology in het café:
(Onbedoelde) mogelijkheden van camera, licht, omgeving en materiaal zijn de bron van experimentele videowerken. Zo ontstaan betoverende werken die thema's als 'the plastic soup', 'vervreemding' en 'tussenruimte' verbeelden. De video's zetten aan tot reflectie over hoe wij ons verhouden tot onze omgeving. 

Transient - Thijs Rijkers en Noralie in de blauwe container:
Transient is een mechanische video-installatie die speelt met het fysieke en ontastbare. In een waas van mist en rook verschijnen en verdwijnen menselijke gestaltes. Is dat wat je waarneemt echt? Of toch niet?

  • #Evenementen
Terug naar agenda